O nama

Systemic

Firma "Systemic“ d.o.o. je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom na području prodaje sredstava za održavanje higijene kako u industriji tako i u objektnom sektoru. Pored prodaje kompanija "Systemic“ d.o.o. vrši permanentnu edukaciju svojih kupaca na polju upotrebe koncentrisanih sredstava za čišćenje i specijalizovane opreme. Naši terenski timovi stoje uvijek na raspolaganju našim kupcima.

Linker-Group grupacija

Historija:
Poduzeće koje postoji preko 100 godina, sa sjedištem u Wuppertal-u. Prvobitno kada je firma Paul Portmann preuzeta od strane Georg Erich Linker-a dalje poslovala pod vodstvom ing.C.Linker GmbH Chemische Fabrik. Sedamdesetih godina sagrađen je odjeljak za proizvodnju i naučno istraživanje u vestfalskom Sprockhoevel-u. Od 1988.godine rukovodstvo cjelokupne firme nalazi se pod Christian-om Linker-om. Izvorni biroi u Wuppertal-u postoje još i danas i služe u svrhu interne uprave i marketinga.

Djelatnosti:
Proizvodna paleta sa čišćenje zgrada sa preko 450 proizvoda za sva područja primjene. Industrijski program sa specijalnim sredstvima za čišćenje kao Np. Sredstva za čišćenje aviona, platine i membrana. Disperzija od vještačkih materijala za zaštitu podova i njegu. Sredstva za dezinfekciju za gotovo sva područja po DGHM-u i BAYER-u.

Rasprostranjenost:
Linker-Chemie isporučuje u Njemačku i cijelu Evropsku zajednicu direktno ili preko trgovačkih ovlaštenih zastupnika.

Dnevno:
Prosječno 300 tona tečnih sredstava za čišćenje zaštitu i dezinfekciju.

Proizvodnja:
U 22 proizvodna rezervoara može se istovremeno proizvesti 124 tone sredstava za čišćenje. Najmanja količina iznosi 600 litara , najveća 24.000 litara.

Punjenja:
Dva pogona za manja pakovanja 500 ml. i 1000 ml. kapacitetom od po 30 pakovanja osiguravaju fleksibilno snabdijevanje kupaca. Slijedeća pakovanja se mogu ponuditi u 500 ml, 1000 ml, 5 lit. 10 lit. 100 lit. 200 lit. 500 lit. i 1000 lit. cisterne.

Općenito:
Sopstveni vozni park sa teretnim motornim vozilima od 7,5-24 tone. Schenker AG, Loxx i UPS logistika garantuje sigurno i uredno snabdijevanje kupaca. Laboratoriji za razvijanje proizvoda, kao i sigurnost kvaliteta osiguravaju u svako vrijeme brzo reagovanje na želje kupaca i istrajnost proizvoda. Naša tehnička ispostava pomaže kod rješavanja svih problema.